Mutlu Aile Mutlu Çocuk Derneği

Mutlu Aile-Mutlu Çocuk Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği :Toplumumuzun Aile yapısının ahlaki değerlerinin zayıfladığı bu dönemde, hassasiyetlerimizin muhafaza edilmesi ihtiyacıyla 21/03/2005 tarihinde kurulmuştur.

VİZYONUMUZ

Aile kurumunu geleceğimizin teminatı olarak gören Mutlu Aile Mutlu Çocuk Derneği ; ailenin mevcudiyetini ve devamlılığını esas almak suretiyle, bu kurumun tüm fertleri olan anne, baba, çocuklar, büyükanne ve büyük babaların mutluluğunu ve huzurunu öncelemektedir.

MİSYONUMUZ

Mutlu Aile Mutlu Çocuk Derneği,toplumun temel taşı olan ailenin kutsiyetini ve devamlılığını vazgeçilmez kabul eder. Aile kurumunu dini ve milli değerlere bağlı kalarak, olumsuz etkilerden korumak ve uzak tutmak için ailenin temeli olan  anne ve babanın eğitimine bilinçlenmesine katkıda bulunmayı önceler. Bu suretle  çocuklarının ve toplumun,onları birer örnek insan olarak göreceği bir aile yapısının kurulmasını benimser. Mutlu Aile Mutlu Çocuk Derneği,geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için program ve faaliyetler geliştirmek suretiyle eğitmek-bilgilendirmek onların zihinsel becerilerinin, bedensel davranış biçimlerinin  İslami aile yapısına uygun bir şekilde oluşmasına ve gelişmesine katkıda bulunmayı benimser. Mutlu Aile Mutlu Çocuk Derneği, Aile yuvasını sükûn bulunan mekanlar olarak kabul eder. Toplumda hızla yaygınlaşan bireyselleşme  yerine kültürümüzdeki beraberce birlikte yaşamın sağlanmasında Ailenin önemine inanır.

Tam Adı: Mutlu Aile Mutlu Çocuk Derneği

Telefon: 0 216 443 91 86

Adres: Bulgurlu Mah. Aşağı Bulgurlu Cad. Üçler İş Merkezi No:132/2 Üsküdar/İstanbul

Web Sitesi: www.mutluaile.org