Günışığı Derneği

Işığında bilgiyi, sıcaklığı, sevgiyi, din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmadan muhtaç ve mazlumlara yansıtan, maddi ve manevi imkanları insanın hizmetine sunan eğitim, kültür ve yardımlaşma alanlarını kendisine çalışma sahasıCheap Ralph Lauren Polo Outlet UK   olarak belirlemiş bir gönüllü yardım kuruluşudur. Günışığı faaliyetlerine 2002 Ocak’ında başlamış ve kısa sürede yaptığı çalışma ve etkinliklerle toplumda eksikliği hissedilen bir çok eğitim ve yardım faaliyetine imza atmıştır.

Etkinliklerimize, sitemizdeki sayfalardan rahatlıkla ulaşabilir ve bizleri yakındanRalph Lauren Womens   tanıyabilirsiniz.

Günışığı; alan el ile veren el arasında köprü olmaya devam ediyor. Günışığı’nın aydınlık bekçileri olan gönüllüler ordusuna teşekkürler…

Tam Adı: Günışığı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği

Adres: Keçeci Piri Mah. Fatih Sultan Mimberi Cad. No:39/2 Beyoğlu/İstanbul