Enderun Derneği

“Söz uçar, yazı kalır” ve gelişmenin temelini ancak yazılı gelenek oluşturur.

Bu düşünceden yola çıkarak bu mütevazı dergiyi üç ayda bir çıkarmayaplanningshop   niyet ettik.
Piyasada çok daha nitelikli dergiler varken neden böyle bir dergi ? diye sorabilirsiniz. Biz istedik ki; fertlerimiz ve ailelerimiz gelişsin, kardeşlerimiz birbirinden haberdar olsun, içimizdeki cevherler ortaya çıksın, sevincimizi ve hüznümüzü paylaşalım, sosyal etkinliklerimizi ve her türlü faaliyetlerimizi kardeşlerimize duyuralım. Doğru bildiklerimizi anlatalım. Allah ( c.c.) ve Resul’ünü ( s.a.v.) hatırlatalım.

Fakat “bal demekle ağız tatlanmaz” yani yaşantımıza aktarılamayan kuru bilginin bir faydası olmaz. Rabbimizden niyazımız Hakkı Hak bilip Hakk’a tabi olma, batıl’ı batıl bilip ondan uzaklaşma gayretinde yardımını bizden eksik etmemesidir.

Son olarak, yapabileceğiniz tüm katkı ve tekliflere açık olduğumuzu Ralph Lauren Shoes   bildiririz.

Çaba bizden, başarı Allah’tandır.

Tam Adı: Enderun Eğitim ve Yardımlaşma Derneği

Adres: Kirmasti Mah. Boyacıkapı Sok. Fetih İş Hanı No:1 Kat:2 Fatih/İstanbul