Ayışığı Derneği

Çok uzun yıllar devam eden bir mahalle çalışması neticesinde Ayışığı Derneği 2003 yılında Yenisahra Mahallesinde kurulmuştur. 2008 yılının sonuna kadar 80 m2 lik bir alanda hizmetlerine devam etmiş olup 2009 yılı ile birlikte 230 m2 lik yeni merkezinde çalışmalarına devam etmektedir. Derneğimizin resmi üyesi 76 olup ayrıca gönüllü üyelerimiz de mevcuttur.

Milli ve manevi değerlere bağlı, eğitime, bilime, kültüre ve sosyal yardımlaşmaya önem veren insanların bir araya gelerek oluşturduğu derneğimiz;

İnsanımızın ve toplumumuzun ahlaki değerlerinin ayakta tutulması, kültürel zenginliğimizin yükseltilmesi, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın artırılması, özellikle gençliğimizin ve çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için gerekli çalışmaları yapmayı amaçlamaktadır.

Tam Adı: Ayışığı Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Adres: Yenisahra Mah. Yavuz Selim Cad. No:35 Kat:3 Ataşehir/İstanbul